Save the Children

Turun paikallisyhdistys

Turun Pelastakaa Lapset ry:n Jäsenkirje 1/2017  25.1.2017

Hyvä jäsen!

Turun Pelastakaa Lasten 57. toimintavuosi on erityinen juhlavuosi. Pelastakaa Lapset järjestö täyttää 95 vuotta itsenäisyyden juhlavuonna 2017.

Eväitä Elämälle – Yhtäkään lasta ei jätetä –kampanja, joka on osa Suomi 100 –ohjelmaa kerää varoja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukemiseen.

”Syrjäytymisvaara on todellinen, se koskettaa Suomessa jopa 160 000 nuorta. Sitä kautta se koskee koko yhteiskuntaamme ja maamme tulevaisuutta. Haluamme innostaa jokaista osallistumaan kampanjaamme, jotta Suomi voisi paremmin myös huomenna. Lahjamme satavuotiaalle sankarillemme on nuortemme auttaminen. Nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä.

He ovat meidän huominen Suomemme. Meillä ei ole varaa menettää heistä yhtäkään syrjäytymiselle”, sanoo Hanna Markkula-Kivisilta Pelastakaa Lapset ry:n tiedotteessa 20.1.2017.

Lisätietoa kampanjasta:

https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/yhtakaan-lasta-ei-jateta/

Eväitä Elämälle – Yhtäkään lasta ei jätetä -kampanja jalkautuu koko maahan esimerkiksi pullonpalautusarpajaisten muodossa, näin on helppo jokaisen osallistua omassa

ruokakaupassaan. Arpajaisiin voi osallistua K-kauppojen ja Lidlin myymälöissä pullonpalautusautomaateilla.

Yhdistyksemme aloittaa kiitollisena tulevan toimintavuoden. Saimme yksityisiltä henkilöiltä sekä

yrityksiltä syksyllä lahjoituksia. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille! Näitä varoja tullaan käyttämään koulukirjojen sekä harrastustukien maksuihin.

Pelastakaa Lapset lehden 5/2016 pääkirjoituksessa Hanna Markkula – Kivisilta kertoo huolensa uusien jäsenien saamiseksi yhdistystoimintaan, mikä tuo haasteita yhdistyksille kautta maan. Turun yhdistys on viime vuoden aikana onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä mukavasti.

Hallituksen jäsenien lukumäärä nousi kahdella, kun saimme Leenan ja Helin varajäseniksi. Toivotamme heidät ja kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi iloiseen joukkoomme.

Turussa 25.1.2017

Sirpa Salonen

Hallitus 2017

Sirpa Salonen puheenjohtaja
Jaana Juvala sihteeri ja oppimateriaalitukiasiat
Pirkko Lehtonen rahastonhoitaja
Mirja Kottelin varapuheenjohtaja
Erja Arnamo jäsen
Liisa Lehto   jäsen
Kaarina Mannelin   jäsen
Kaisa Seirala           jäsen
Maija Suomela        jäsen
Leila Yli- Alho         jäsen
Leena Hiltunen      varajäsen
Jaana Rokka           varajäsen
Heli Vihervuori      varajäsen